datacenter


Cisco HyperFlex en CDI
De volgende generatie van hyperconvergence

Cisco HyperFlex brengt een 'pay-as-you-go-model' van de cloud naar het datacenter. Het combineert compute, storage en netwerk in één platform, wordt in minder dan één uur uitgerold en is heel gemakkelijk te beheren.

HyperFlex is ontworpen op het Unified Computing System (UCS) van Cisco en is ideaal voor virtualisatie, test & ontwikkeling en remote office / branch office (ROBO) implementaties. Het werkt naadloos samen met geconvergeerde systemen, BYO-platforms en opslagsystemen van derden. Beheer verschillende technologieën met een pad naar software-gedefinieerde netwerken (SDN), automation, orchestration and hybrid cloud.

Wil je meer informatie? Comstor's technische expertise, services en ondersteuning biedt jou alles wat je nodig hebt om HyperFlex kansen te ontdekken. Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over Cisco HyperFlex?
Vul onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen.

 

Waarom Cisco HyperFlex?

Het is 'the real deal'

Cisco HyperFlex maakt deel uit van een overkoepelende Datacenter productportfolio die in elke categorie de beste is en is afgestemd op de wensen van uw klanten.

Cisco Gevalideerde ontwerpen (CVD's)

CVD's zijn beschikbaar met veel ISV's en Mission Critical ERP Systemen gecertificeerd op HyperFlex, Bare Metal of Converged Infrastructure, afhankelijk van de applicatievereisten.

Gebouwd voor groei

De breedte van het portfolio opent de leveringsdiensten van partners, integratie- en migratiemogelijkheden. Ecosysteem software verkoop is een natuurlijke fit met elke HyperFlex verkoop.

Nuttige samenwerkingen

Cisco heeft samenwerkingsverbanden over het hele spectrum op haar wereldwijde prijslijst (GPL), van databescherming tot software-gedefinieerde opslag en containers... en nu ook in de cloud met Google.

HyperFlex Cisco Capital

Bescherm tegen valutaschommelingen en krijg sneller de volledige contractwaarde. Neem contact op met jouw Comstor AM voor meer informatie over HyperFlex Cisco Capital

Bouw een succesvol Cisco Datacenter
met CDI.

Het Comstor Datacenter Initiative is er om jou te helpen om de busines van nieuwe en bestaande klanten snel en effectief te laten groeien, door middel van het verkopen van Cisco Datacenter oplossingen

 

          
© 2019 Westcon-Comstor. Privacy Policy | Legal