Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες F5 στο Azure?

Είτε θέλετε να αναπτύξετε υπηρεσίες εφαρμογών F5 σε μεμονωμένες, είτε σε πολλαπλές εφαρμογές, μπορείτε να:

• Απλοποιήσετε τη μεταφορά εφαρμογών στο Azure Προστατέψετε το εργασιακό σας περιβάλλον στο Azure ακόμη και από τις πιο περίπλοκες απειλές Εξασφαλίσετε απλοποιημένη, αξιόπιστη πρόσβαση σε οποιαδήποτε εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων των on-premises εφαρμογών, μέσω του Azure Active Directory.

• Αυτοματοποιήσετε την παράδοση εφαρμογών σε εξαιρετικά ευέλικτα περιβάλλοντα Αποκτήσετε σφαιρική και λεπτομερή εικόνα όσον αφορά στα στοιχεία για τις εφαρμογές Azure από μια κεντρική σελίδα.

• Απολαύσετε multi-cloud service consistency σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των εφαρμογών σας.

 

 

 

Εμπιστευτείτε το cloud σας

Οι λύσεις ασφαλείας F5 Networks στο Azure φέρνουν το δίκτυο, τις εφαρμογές, τα δεδομένα και τους χρήστες μαζί, σε μια ενιαία στρατηγική ασφαλείας που προστατεύει από τις συνεχώς εξελισσόμενες απειλές. Η F5 Networks παρέχει ένα ευφυές και ευέλικτο σύστημα που απαιτείται για να παραμείνετε ασφαλής στο συνεχώς μεταβαλλόμενο και ολοένα και πιο απειλητικό περιβάλλον

Με την virtual έκδοση των λύσεων της F5 Networks έχετε τα ίδια πλεονεκτήματα με αυτά που υπάρχουν και στις φυσικές εκδόσεις της F5. 

 

 

Υβριδικό περιβάλλον με άνεση

Είτε χρησιμοποιείτε λύσεις on-premises, είτε πολλαπλά cloud, είτε ένα υβριδικό συνδυασμό, εμείς θα σας «συναντήσουμε» όπου και να βρίσκεστε. Ενσωματώστε και διαχειριστείτε τα περιβάλλοντά σας με υπηρεσίες σχεδιασμένες για υβριδικό cloud.

ΛΗΨΗ PDF

Θέστε τους δικούς σας όρους

Με τη δέσμευσή μας για ανοιχτό κώδικα και υποστήριξη για όλες τις γλώσσες και όλα τα περιβάλλοντα, δημιουργήστε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε και αναπτύξτε τις εφαρμογές σας όπως και όπου θέλετε.

ΛΗΨΗ PDF

Έτοιμοι για το μέλλον

Η συνεχής καινοτομία από τη Microsoft υποστηρίζει την ανάπτυξή σας στο σήμερα και τις προοπτικές σας για το αύριο.

ΛΗΨΗ PDF

 

Οι Web εφαρμογές πρέπει να προστατεύονται από άγνωστες απειλές για να παραμένουν συμβατές