Η ασφάλεια και η απόδοση εφαρμογών που χρειάζεστε

Πολλές φορές, όταν πρέπει να κινηθείτε γρήγορα, κάνετε επιλογές που σας βοηθούν μεν βραχυπρόθεσμα, μπορεί όμως να καθυστερήσουν μελλοντικά την άμεση παράδοση νέων δυνατοτήτων προς τους πελάτες σας.

Χρειάζεστε την ασφάλεια εφαρμογών, την απόδοση και αλλά και την ορατότητα που απαιτεί η επιχείρησή σας χωρίς να επιβραδύνεται η ανάπτυξη. Αυτό ακριβώς θα βρείτε στην ασφαλή αρχιτεκτονική cloud (Secure Cloud Architecture).

Η F5 μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τη δική σας ασφαλή αρχιτεκτονική cloud σε διαφορετικά περιβάλλοντα cloud για να απολαμβάνετε ένα λειτουργικό περιβάλλον για τη στρατηγική που ακολουθείτε, ανεξάρτητα από το σημείο όπου εκτελείτε η εφαρμογή. Σας παρέχουμε υπηρεσίες υποδομής και ασφάλειας εταιρικού επιπέδου, καθώς και την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την συνέπεια που χρειάζεστε.

Η F5 μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε έναν κατάλογο με τις υπηρεσίες των εφαρμογών που είναι διαθέσιμες σε οποιαδήποτε εφαρμογή, ανεξάρτητα από το που βρίσκεται. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν απλά μέσω εργαλείων CI / CD μέσω επαναχρησιμοποιούμενων APIs. Αυτό αφαιρεί το αργό ticketing system, επιτρέποντάς σας να κινηθείτε με την ταχύτητα των προγραμματιστών. Αντί να χάνεται πολύτιμος χρόνος από ομάδες λειτουργιών, οι προγραμματιστές λαμβάνουν γρήγορα ένα SLA τόσο εύκολο και ευέλικτο όσο οι υπηρεσίες εφαρμογών Public Cloud, επιτρέποντας τους να αφιερώνουν παραγωγικά το χρόνο τους στη δημιουργία εφαρμογών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 

Λήψεις

7 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟ CLOUD

Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες αρχιτεκτονικές υποδομών πληροφορικής είναι περίπλοκες. Δικαίως η μεταφορά στο cloud ανησυχεί τις επιχειρήσεις καθώς πραγματοποιούνται τεράστιες αλλαγές που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τόσο όσον αφορά στην αρχιτεκτονική της υποδομής και του οργανισμού, όσο και κατά τη διαδικασία της μετάβασης.

Ληψη PDF

EΚΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 2021

Η ταχύτητα και η ευελιξία εξακολουθούν να αποτελούν κορυφαία κίνητρα για υιοθέτηση του cloud, στον γρήγορο κόσμο στον οποίο ζούμε. Όμως, καθώς οι επαγγελματίες DevOps, έχουν ευθύνη για την επιτάχυνση της ανάπτυξης εφαρμογών, παράλληλα με τη βελτίωση των αποδόσεών τους και της ασφάλειάς τους, τι είναι αυτό που χρειάζονται τελικά για τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων και των διαδικασιών για να ξεπεραστεί η «αργοπορία» στο cloud? Έχουμε μερικές προτάσεις σχετικά με αυτό!

Ληψη PDF

APP FACTORY: ΜΙΑ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑΓΗ

Στις μέρες μας, η παράδοση εφαρμογών, ειδικά σε μεγάλους οργανισμούς με συνδυασμό νέων και παλιών συστημάτων, είναι μία χαοτική διαδικασία. Οι οργανισμοί υιοθετούν πρακτικές και εργαλεία DevOps σε μια προσπάθεια να επιταχύνουν την παράδοση εφαρμογών στους πελάτες. Αλλά η μετάβαση δεν είναι πάντα ομαλή. Στη μη ομαλή αυτή μετάβαση συμβάλλουν πολλές φορές, η διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα, τα εργαλεία, οι δομές των ομάδων, οι ατομικοί ρόλοι αλλά και οι απαιτήσεις όσων αφορά στις δεξιότητες.

Ληψη PDF

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ F5 ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ CLOUD

Secure Cloud Apps χωρίς επιβράδυνση της ανάπτυξης. Βασικά χαρακτηριστικά και διαφοροποιήσεις λύσεων της F5 που επιτρέπουν μια ασφαλή αρχιτεκτονική Cloud

Ληψη PDF