ucc

Mitel verandert...

...in samenwerking met Westcon-Comstor

2018 was voor Mitel een jaar van veranderingen.

Omdat zij wereldmarktleider wilde worden op het gebied van UCaaS , veranderde het bedrijf zijn verkoopstrategie en introduceerde het een nieuw distributiemodel. Dit maakte focus op high touch key architectuur mogelijk en gaf partners de mogelijkheid zich te ontwikkelen, te groeien en winstgevend te zijn.

Belangrijk bij deze transformatie was het aanwijzen van Westcon-Comstor als unieke pan-Europese distributeur.

Met nu al twee jaar ervaring in de oplossingen van Mitel, gecombineerd met onze jarenlange ervaring in de UC markt, zijn wij voor u een uitstekende partner in het leveren van de juiste UC oplossingen en ondersteuning hiervan.

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe u Westcon-partner kunt worden of over de Mitel oplossingen?

Vul onderstaand formulier in en ons Westcon Mitel-team neemt contact met u op. 

Optioneel

Optioneel

Waarom Westcon-Comstor?

Door de samenwerking met Westcon-Comstor als uw distributeur ontstaan unieke voordelen voor zowel bestaande als nieuwe klanten van Mitel: :

Snellere reactietijden en orderverwerking

Ons team is snel in het aanbieden van offertes met de beste prijs en zorgen ervoor dat deze aansluit bij behoeften van uw klant.

Zelfde prijzen en meer kredietoplossingen

Bent u al klant bij Mitel? Geen probleem. De prijzen blijven voor u gelijk, zonder aanpassingen of onverwachte kosten. Bovendien krijgt u toegang tot de kredietfaciliteiten en financieringsmogelijkheden van Westcon-Comstor.

Meer dan 30 jaar ervaring

Als wereldwijde distributeur met meer dan 30 jaar ervaring, hebben wij een unieke pan-Europese structuur en netwerk ontwikkeld. Wij hebben ruime ervaring in Collaboration en Cloud oplossingen. Dit betekent dat we snel en consistent kunnen werken op elke schaal.

Logistiek en supply chain

Dankzij de logistieke kennis en ervaring van Westcon-Comstor kunt u zich richten op uw kerntaken. Westcon-Comstor zorgt voor alle implementatie-, logistieke en compliance kwesties. Wij zijn experts in het leveren van hetgeen u nodig heeft, wanneer en hoe u dat zelf wenst.

Professional Services

Ons team met gecertificeerde technici ondersteunt u tijdens elke projectfase. Wij helpen u om de juiste oplossing voor uw klanten te bouwen en te implementeren, en leveren uitgebreide ondersteunende diensten. Onze installatiediensten, zowel op locatie als extern, helpen u tijd en kosten besparen. Ook zorgen zij ervoor dat de oplossing wordt geïnstalleerd en geïmplementeerd volgens de beste werkwijzen van Mitel.

Werkzaam in meer dan 180 landen

Door samen te werken met Westcon-Comstor kunt u leveren aan meer dan 180 landen. U kunt snel implementeren en lokaal factureren, zodat u kunt blijven voldoen aan leveringsvoorwaarden en btw terugvordering.

Marketingondersteuning

Ons Marketing-as-a-Service-aanbod (MaaS) en onze marketingteams creëren kansen door new business, upsell- en vernieuwingsprogramma’s.

Westcon-Comstor Academy

Wij bieden een uitgebreide reeks technische cursussen van Mitel om uw teams en klanten op te leiden. Individuele trainingssessies zorgen ervoor dat u het volledige portfolio van de Mitel oplossingen kunt leren kennen en benutten.

Proofs of concept (POCs)

(beschikbaar voor Mitel vanaf november 2018)
Om u te helpen uw Mitel-verkopen te verhogen, uw verkoopcyclus te verkorten en de klant de oplossing te laten ervaren, bieden wij een groot aantal demonstratie-units in EMEA.

Next-gen support and managed services

Onze meertalige Service Desk biedt meer dan alleen standaardondersteuning. Onze technische specialisten staan 24x7x365 voor u klaar met deskundig advies en helpen u op het gebied van pre-sales, configuratie, technische ondersteuning, design en verandermanagement

 

Waarom Mitel?

Dankzij 45 jaar leiderschap in de branche is Mitel in staat de juiste oplossingen te bieden voor collaboration en connection en bedrijven te helpen optimaal te profiteren van deze oplossingen en eindklanten de juiste ervaring te bieden. Meer dan 70 miljoen zakelijke gebruikers in meer dan 100 landen gebruiken Mitel producten.

  • Meer dan 1 miljoen UCaaS-abonnees
  • #1 wereldwijd in private cloud
  • Hoogste UC-marktaandeel in Europa
  • #2 in UCaaS-marktaandeel wereldwijd
  • Meer dan $ 1,3 miljard omzet
  • 5 maal Gartner Magic Quadrant-leider in UC
  • Frost & Sullivan 2017 Growth Excellence Leader in UC in Noord-Amerika
  • Meer dan 1600 patenten en applicaties
© 2020 Westcon-Comstor. Privacy Policy | Legal